FAQ

Hoe kunt u inloggen?

Op de homepage rechts bovenaan klikt u op Aanmelden. In een volgend venster kunt u inloggen door het opgeven van uw gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is het abonnementsnummer beginnend met ‘AB’ of de online gebruikersnaam ‘ab’ die u terugvindt op uw factuur.

Ervaart u moeilijkheden bij het inloggen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Iris Ruts (i.ruts@larcier-intersentia.be).

U bent uw wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u deze eenvoudig resetten:

 

 1. Klik bovenaan deze pagina op Aanmelden en vervolgens in het venster op Wachtwoord vergeten?
   
 2. Vul het e-mailadres en uw gebruikersnaam in. De gebruikersnaam is het abonnementsnummer beginnend met ‘AB’ of de online gebruikersnaam beginnend met ‘ab’ die u terugvindt op uw factuur.

  Indien u uw e-mailadres, gebruikersnaam of abonnementsnummer niet meer weet, kunt u contact opnemen met mevrouw Iris Ruts (i.ruts@larcier-intersentia.be).
   
 3. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een nieuw generiek paswoord, dat u best kopieert en plakt in het daarvoor bedoelde veld.
   
 4. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om een nieuw paswoord in te stellen en bent u na bevestiging ingelogd.

Ervaart u moeilijkheden bij het resetten van uw wachtwoord, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Iris Ruts (i.ruts@larcier-intersentia.be).

U ontving na het resetten van uw wachtwoord geen nieuw paswoord?


Kijk na of de e-mail niet in uw spam mailbox is beland. Is dit niet het geval, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Iris Ruts (i.ruts@larcier-intersentia.be).

U heeft ontbrekende nummers van het RW?

U kunt een nieuwe exemplaar van de ontbrekende nummers aanvragen via het contactformulier. De nummers worden u dan zo spoedig mogelijk bezorgd.